Directeur Groot Aandeelhouder

U bent ondernemer, wij ook. De dagelijkse gang van zaken mag niet teveel tijd kosten. Bergwerff ten Cate ontzorgt u.

Privé/zakelijk fiscale optimalisatie

Advisering ten aanzien van het optimaliseren van de fiscale positie. Bijvoorbeeld bij het vaststellen van het inkomen van de directeur-grootaandeelhouder of de financiering van de eigen woning.

Bedrijfsopvolging, MBI & MBO

De verkoop of overdracht van uw bedrijf is een bijzonder moment. Dat wilt u goed geregeld hebben. Bergwerff ten Cate en haar partners begeleiden het hele proces. Zodat u geen zorgen heeft, maar wel het optimale resultaat. 

Nalatenschap

De nalatenschap van een directeur groot aandeelhouder kan complex zijn. Wie zet de onderneming voort? Kan uw partner onbezorgd verder leven? Bergwerff ten Cate helpt u met het opstellen van het testament. Waarin uw wensen fiscaal optimaal geregeld worden.

Inkomen & Voorzieningen

Inkomen nu en in de toekomst. Onze experts kunnen adviseren over fiscale optimalistatie. Daarbij kijken wij verder dan vandaag. Wat zijn uw plannen, nu en in de toekomst.

Familiebedrijven

U bent DGA van uw familiebedrijf. Hoe gaat u om met de overdracht van uw bedrijf? Hoe beschermt u de belangen van het bedrijf, en dat van uw kinderen? Wat als uw kinderen heel andere plannen hebben? Met onze bewezen expertise kunnen wij als geen ander u bijstaan met dergelijke vraagstukken.