Ons team

Hans Bergwerff, partner

Hans adviseert sinds 1986 particulieren, vermogende families, en ondernemers op het gebied van Nederlands Belastingrecht. Zijn specialisme spitst zich op Estate Planning en Kunst. Voordat hij in 2007 Bergwerff ten Cate oprichtte, was hij werkzaam o.a. bij Loyens & Loeff, BDO en MeesPierson.

mr. Maria van Hoorn, partner

Maria studeerde af aan o.a. Erasmus universiteit en Nyenrode. Sinds 1999 staat zij ondernemers bij met fiscaal-juridisch advies. In 2013 maakte ze de overstap van PwC naar Bergwerff ten Cate, om juist de (groot) MKB’ers goed te kunnen blijven adviseren. Zij is in 2015 partner van het kantoor geworden.

Liesbeth van Aalst RB, manager aangifte praktijk

Liesbeth is gespecialiseerd op het gebied van inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting en beoordelen van fiscale en financiële posities. De mentaliteit van Liesbeth past goed bij een private company en de aandeelhouder: de oplossing effectief en efficiënt afstemmen op de wens van de cliënt.

mr. Tesh Ramadhin, civielrechtelijk jurist

De specialisaties van Tesh liggen op civiel-juridisch terrein, zoals het arbeidsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en familierecht. Deze ondersteuning gaat verder dan advisering alleen: indien nodig voert hij ook juridische mediation en procedures.

Alex den Brouwer, accountant

Alex is gespecialiseerd op het gebied van het opstellen van jaarrekeningen van besloten vennootschappen, firma's en stichtingen. Alex heeft bij onder andere PwC veel ervaring opgebouwd op gebied van samenstellen van jaarrekeningen en het automatiseren van de processen rondom dit traject.

Jean Paul Vogel, senior aangiftemedewerker

Jean Paul is gespecialiseerd op het gebied van inkomstenbelasting en de fiscale aandachtspunten rondom directeur-grootaandeelhouders, ondernemers en vermogenden. Na jarenlang bij grote kantoren, zoals PwC, gewerkt te hebben, passen de aandachtsgebieden van Jean Paul goed bij ons kantoor.

José den Brouwer - van Berk, financieel adviseur

Vanaf 2014 is José druk bezig met het implementeren van nieuwe boekhoudsystemen bij tal van cliënten. Het verzorgen van administraties kan volgens José steeds meer op afstand, zonder dat de persoonlijke charme verloren raakt.

Margine Steller - van der Vegte, financieel medewerker

Margine is gespecialiseerd op het gebied van het opstellen van jaarrekeningen van ondernemingen en stichtingen. Het voeren van administraties in verschillende boekhoudsystemen en het opstellen van diverse tussentijdse financiële rapportages behoren tot haar kerntaken. 

Melanie Rog, office-manager

Na 18 jaar gewerkt te hebben voor Grant Thornton is Melanie in april 2020 onderdeel van het team geworden. Melanie is verantwoordelijk voor alle ondersteunende werkzaamheden op het kantoor. 

mr. Sandra Timmer, adviseur

Sandra adviseert particulieren en ondernemers in brede zin. Sandra heeft ruime ervaring opgebouwd bij PwC en de afdeling Estate Planning bij de ABN AMRO Bank geleid.